Diensten

Gevelbekleding

gevelbekleding

Gevels zijn voortdurend blootgesteld aan  weersinvloeden. Regen en vorst kunnen je gevel serieus beschadigen. Regen kan insijpelend of doorslaand vocht veroorzaken en vorst kan ervoor zorgen, dat er scheuren in de gevel ontstaan die vervolgens ook vocht kunnen binnenlaten. Door een goede gevelbekleding te kiezen en deze (indien nodig) te behandelen, voorkom je vocht in de woning.

De juiste gevelbekleding is van groot belang als het gaat om de waarde van uw huis en is onderhoudsarm. Bovendien kunt u kiezen uit een ruim assortiment aan kleuren. De gevelbekleding die we bieden, gaat lang mee en is ook nog milieuvriendelijk.
Met de kunststof gevelbekleding van ons krijgt uw woning een prachtige uitstraling. De diverse modellen en de tientallen kleuren zorgen ervoor dat onze gevelbekleding altijd bij uw woning past en dat u er geen omkijken meer naar heeft.

. Door een goed isolerende gevelbekleding te kiezen draag je extra bij aan de isolatie van je woning. Hierdoor zul je minder energie nodig hebben om je woning te verwarmen wat je energiefactuur ten goede komt.

Open chat
Vragen?