Diensten

Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen hebben veel voordelen. Ze hebben een hoog isolatievermogen; er wordt dus meer energie bespaard. Ze vergen minimaal onderhoud, omdat ze geen stof of vuil aantrekken van nature.
Onze kunststofkozijnen zijn bestendig tegen Uv-stralen, hierdoor blijven de kozijnen kleurvast. En omdat de kozijnen in diverse kleuren en uitvoeringen leverbaar zijn, is er altijd wel een model bij dat bij uw smaak en ideeën past.

Onze kunststof kozijnen en thermopane glazen zorgen voor geluidswering, zelfs bij veel verkeersoverlast. Lawaai houdt u dus eenvoudig buiten de deur.
De kunststof kozijnen zijn brandvertragend en zelfdovend. Uw woning stijgt in waarde, omdat kunststofkozijnen uw woongenot vergroten. Ze hebben financiële en praktische voordelen en een lange levensduur.

kunststof kozijnen in Nijmegen

In tegenstelling tot 25 jaar geleden worden kunststof kozijnen, ramen en deuren  tegenwoordig in vele kleuren en modellen vervaardigd. Voor elk type woning, modern of klassiek, kan er voor een passende oplossing gezorgd worden. Zo zijn kunststof kozijnen in het straatbeeld verrassend mooi geworden. Voor u is de keus dan niet zo moeilijk meer, natuurlijk geeft u de voorkeur aan de onderhoudsarme en zorgeloze variant.

Open chat
Vragen?