Diensten

Schuifpuien

Een schuifpui is in feite een enorm raam. Een merkbaar voordeel is dat er meer licht binnenkomt. Ook voegt een schuifpui veel toe aan de meerwaarde van uw huis. Daarnaast ziet een schuifpui er al snel modern en luxueus uit, ondanks dat hij verrassend betaalbaar is. U hoeft bij de inrichting van de kamer ook geen rekening te houden met openslaande deuren.

Een schuifpui is in ongeveer een dag te plaatsen, tenzij eerst nog een stalen balk moet worden geplaatst. Veel schuifpuien hebben een politiekeurmerk en zijn gemaakt van veiligheidsglas. Daarnaast kan u ook nog rolluiken aanschaffen voor een nog grotere veiligheid. Bij Dema Kozijn is een schuifpui nog nooit zo betaalbaar geweest.

schuifpuien

Er zijn een paar nadelen aan een schuifpui, de grootste daarvan zit in de extra kosten die vaak nodig zijn om een bestaande radiator te verplaatsen of verwijderen. Daarbij komt met al dat extra licht ook veel warmte mee, vooral in de zomer. Of dit altijd een nadeel is zal aan uw persoonlijke voorkeuren liggen, maar ondanks dit blijft een schuifpui ruim de moeite waard.

Open chat
Vragen?